• SMP NEGERI 3 CILEUNYI
  • TAQWA, CERDAS, KREATIF, INOVATIF
ARSIP BULAN MARET 2022
BATU KUDA
BATU KUDA

BATU KUDA     Ku Sumyati   Geus lila kuring ngarencana arék ulin deui ka Batu Kuda. Masih aya knéh anu panasaran, apan basa baheu

19/03/2022 22:21 - Oleh SUMYATI - Dilihat 722 kali
PENDAK DEUI SARENG HAWU   
PENDAK DEUI SARENG HAWU  

PENDAK DEUI SARENG HAWU    Ku Sumyati   Wanci sariak layung, anu garawé di bangunan geus singkil baralik ka imahna séwang-séw

15/03/2022 15:12 - Oleh SUMYATI - Dilihat 489 kali
Nyupiran atawa Mayar Supir
Nyupiran atawa Mayar Supir

  Bisa Nyetir atawa Mayar Supir?   Ku Sumyati “Mah, ayeuna mah diajar nyetir téh asakeun! Mahal ngagajih supir téh. Komo ayeuna Si

04/03/2022 12:01 - Oleh SUMYATI - Dilihat 525 kali
DIAJAR MOBIL
DIAJAR MOBIL

Teu burung kasorang meuli mobil teh sanggeus kukumpul mangtaun-taun, sanajan ngan ukur mobil ‘second’ oge.  Harita munggaran pisan basa  boga m

01/03/2022 09:03 - Oleh Euis Yani, S.Pd. - Dilihat 834 kali